Pět let hledala matku svých adoptovaných dětí, všechny se na něco ptaly




Tohle je příběh Katie Pageové, ženy, která si prošla peklem a vrátila se před svými 30. Všechno to začalo rozvodem v pětatřiceti letech, což byl zážitek, který ji nechal na světě samotnou.

Konec života společně

Katie Pageová se narodila a vyrostla v Alabamě a v několika málo letech čelila pochopitelně obtížné výzvě, když se její manželství chýlilo ke konci. Srdcervoucí milník jí zanechal pocit nepopiratelně ztraceného života, protože její sny o rodině již nebyly v blízké budoucnosti možné.

Katie hledala něco uspokojivého a věděla, že je čas na drastickou změnu. Tato touha ji vedla k tomu, že se přestěhovala do zcela nové oblasti, i když vše, co věděla, bylo v Alabamě.




 

Začátek nového příběhu

Jackie cítila, že musí opustit minulost a soustředit se na novou kapitolu svého života, což ji vedlo k tomu, že se přestěhovala do nové oblasti, i když vše, co věděla, bylo v Alabamě. V roce 2015 se rozhodl, že hledání duše mu pomůže najít správnou cestu, a ve svém životě provedl výjimečné změny. Měl štěstí, že našel vynikající práci jako integrovaný servisní manažer pro GE Johnson, který se zdál řešit mnoho obav, které měl s přemístěním do Denveru v Coloradu.

S novým domovem a skvělou novou prací měla Katie pocit, že udělala to nejlepší rozhodnutí začít znovu. Prostorný dům se 4 ložnicemi, který si koupila, možná potřeboval nějakou práci, i když plánovala, že se projektů ujímá sama.