Hun søgte i fem år for at finde moderen til hendes adopterede børn, alle til at stille et spørgsmål
Dette er historien om Katie Page, en kvinde, der gik gennem helvede og kom tilbage før hendes 30 års fødselsdag. Det hele startede med hendes skilsmisse på tredive-a-få, en oplevelse, der efterlod hende meget alene i verden.

Slutningen af et liv sammen

Katie Page blev født og opvokset i Alabama, og på tredive-a-få, hun stod over for en forståeligt vanskelig udfordring, da hendes ægteskab var ved at være. Den hjerteskærende milepæl efterlod hende følelse unægtelig tabt i sit liv, da hendes drømme om at have en familie ikke længere var en mulighed for den nærmeste fremtid.

Katie var på udkig efter noget tilfredsstillende og vidste, at det var tid til at foretage en drastisk ændring. Dette ønske førte hende til at flytte til et helt nyt område, selv om alt, hvad hun vidste, var i Alabama.
 

Begyndelsen på en ny historie

Jackie følte, at hun havde brug for at forlade fortiden bag og fokusere på et nyt kapitel i hendes liv, som førte hende til at flytte til et nyt område, selv om alt, hvad hun vidste var i Alabama. I 2015 besluttede han, at søgen efter sjælen ville hjælpe ham med at finde den rigtige vej og foretog ekstraordinære ændringer i sit liv. Han var heldig at finde et fremragende job som integreret service manager for GE Johnson, der syntes at løse mange af de bekymringer, han havde med flytningen til Denver, Colorado.

Med et nyt hjem og store nye arbejde, følte Katie hun havde taget den bedste beslutning om at starte forfra. Den rummelige 4-værelses hus hun købte kan have brug for noget arbejde, selv om hun planlagde at tage på projekterne selv.