Hän etsi viisi vuotta löytääkseen adoptiolastensa äidin ja kysyi vain yhden kysymyksen

Tämä on tarina Katie Pagesta, naisesta, joka kävi läpi helvetin ja palasi ennen 30-vuotispäiväänsä. Kaikki alkoi hänen avioerostaan 30-vuotiaana, kokemus, joka jätti hänet hyvin yksin maailmaan.

Yhdessä elämän loppu

Katie Page syntyi ja kasvoi Alabamassa, ja 30-vuotiaana hän kohtasi ymmärrettävästi vaikean haasteen, kun hänen avioliittonsa oli päättymässä. Sydäntäsärkevä virstanpylväs jätti hänet tuntemaan itsensä kiistatta eksyksissä elämässään, sillä hänen unelmansa perheestä eivät enää olleet lähitulevaisuuden mahdollisuuksia.

Katie etsi jotain tyydyttävää ja tiesi, että oli aika tehdä raju muutos. Tämä halu sai hänet muuttamaan aivan uudelle alueelle, vaikka kaikki mitä hän tiesi oli Alabamassa.
 

Uuden tarinan alku

Jackie koki, että hänen piti jättää menneisyys taakseen ja keskittyä uuteen lukuun elämässään, mikä sai hänet muuttamaan uudelle alueelle, vaikka kaikki mitä hän tiesi oli Alabamassa. Vuonna 2015 hän päätti, että sielun etsintä auttaisi häntä löytämään oikean polun, ja teki poikkeuksellisia muutoksia elämäänsä. Hän oli onnekas löytäessään erinomaisen työn GE Johnsonin integroituna palvelupäällikkönä, joka näytti käsittelevän monia huolenaiheita, joita hänellä oli uudelleensijoittamisesta Denveriin, Coloradoon.

Uuden kodin ja hienon uuden työn kanssa Katie koki tehneensä parhaan päätöksen aloittaa alusta. Hänen ostamansa tilava neljän makuuhuoneen talo saattoi tarvita töitä, vaikka hän suunnitteli ottavansa projektit itse vastaan.