Pet let je iskala mater svojih posvojenih otrok, da bi našla eno samo vprašanje




To je zgodba o Katie Page, ženski, ki je šla skozi pekel in se vrnila pred 30. rojstnim dnem. Vse se je začelo z njeno ločitev pri tridesetih in nekaj, izkušnja, ki jo je pustila zelo osamljeno na svetu.

Konec življenja skupaj

Katie Page se je rodila in vzgojila v Alabami, pri tridesetih in nekaj pa se je soočala s razumljivo težkim izzivom, ko se ji je bližala poroka. Srčni mejnik ji je pustil nesporno izgubljen občutek v življenju, saj njene sanje o družini niso bile več možnosti za bližnjo prihodnost.

Katie je iskala nekaj zadovoljivega in vedela, da je čas, da naredimo drastično spremembo. Ta želja jo je privedla do selitve na počito novo območje, čeprav je vse, kar je vedela, bilo v Alabami.




 

Začetek nove zgodbe

Jackie je menila, da mora preteklost pustiti za sabo in se osredotočiti na novo poglavje svojega življenja, zaradi česar se je preselila na novo področje, čeprav je vse, kar je vedela, v Alabami. Leta 2015 se je odločil, da mu bo iskanje duše pomagalo najti pravo pot, v življenju pa je naredil izjemne spremembe. Imel je srečo, da je našel odlično službo integriranega servisnega vodje ge Johnsona, ki je očitno obravnaval veliko skrbi, ki jih je imel s selitvijo v Denver v Koloradu.

Z novim domom in odličnim novim delom je Katie čutila, da se je najbolje odločila za začetek znova. Prostorna 4-sobna hiša, ki jo je kupila, je morda potrebovala nekaj dela, čeprav je načrtovala, da bo projekte prevzela sama.