Hun søkte i fem år for å finne moren til sine adopterte barn, alt for å stille et spørsmål

Dette er historien om Katie Page, en kvinne som gikk gjennom helvete og kom tilbake før hennes 30-årsdag. Det hele startet med hennes skilsmisse på tretti få, en opplevelse som forlot henne veldig alene i verden.

Slutten på et liv sammen

Katie Page ble født og oppvokst i Alabama, og på 300-00 møtte hun en forståelig vanskelig utfordring da ekteskapet hennes var i gang. Den hjerteskjærende milepælen gjorde at hun følte seg unektelig fortapt i livet, da hennes drømmer om å ha en familie ikke lenger var en mulighet for nær fremtid.

Katie var på utkikk etter noe tilfredsstillende og visste at det var på tide å gjøre en drastisk endring. Dette ønsket førte henne til å flytte til et helt nytt område, selv om alt hun visste var i Alabama.
 

Begynnelsen på en ny historie

Jackie følte at hun måtte legge fortiden bak seg og fokusere på et nytt kapittel i livet hennes, noe som førte til at hun flyttet til et nytt område, selv om alt hun visste var i Alabama. I 2015 bestemte han seg for at søken etter sjelen ville hjelpe ham å finne den rette veien, og gjorde eksepsjonelle endringer i livet hans. Han var heldig som fant en utmerket jobb som en integrert tjenesteleder for GE Johnson, som syntes å ta opp mange av bekymringene han hadde med flyttingen til Denver, Colorado.

Med et nytt hjem og flott nytt arbeid følte Katie at hun hadde tatt den beste beslutningen om å begynne på nytt. Det romslige huset med 4 soverom hun kjøpte, kan ha trengt litt arbeid, selv om hun planla å ta på seg prosjektene selv.