Hľadala 5 rokov, aby našla matku svojich adoptívne deti





Toto je príbeh Katie Pageovej, ženy, ktorá si prešla peklom a vrátila sa pred svojimi tridsiatky. Všetko to začalo jej rozvodom v tridsiatich rokoch, skúsenosťou, ktorá ju nechala samú na svete.

Koniec života spolu

Katie Page sa narodila a vyrastala v Alabame a v tridsiatich rokoch čelila pochopiteľne ťažkej výzve, keď sa jej manželstvo blížilo ku koncu. Srdcervúci míľnik zanechal jej pocit nepopierateľnej strate v jej živote, pretože jej sny o rodine už neboli možnosťou blízkej budúcnosti.

Katie hľadala niečo uspokojujúce a vedela, že je čas urobiť drastickú zmenu. Táto túžba ju viedla k presťahovaním sa do úplne novej oblasti, aj keď všetko, čo vedela, bolo v Alabame.




 

Začiatok nového príbehu

Jackie cítila, že potrebuje zanechať minulosť a sústrediť sa na novú kapitolu svojho života, čo ju viedlo k presťahovaní sa do novej oblasti, aj keď všetko, čo vedela, bolo v Alabame. V roku 2015 sa rozhodol, že hľadanie duše mu pomôže nájsť správnu cestu a urobil výnimočné zmeny v jeho živote. Mal šťastie, že našiel vynikajúcu prácu ako integrovaný servisný manažér pre GE Johnson, ktorý sa zdalo, že rieši mnohé obavy, ktoré mal s presťahovaním do Denveru v Colorade.

S novým domovom a skvelou novou prácou mala Katie pocit, že urobila najlepšie rozhodnutie začať odznova. Priestranný 4-izbový dom, ktorý si kúpila, možno potreboval nejakú prácu, hoci sama plánovala prevziať projekty.