Prinsessa Dianan hovimestari teki vilpittömän tunnustuksen Harryn avioliitosta Meghanin kanssa
Prinsessa Dianan entisenä hovimestarina Paul Burrell tietää, mitä kuninkaallisten asuintiloissa tapahtuu suljettujen ovien takana. Rakkaan pomonsa kuoleman jälkeen hän on vuodattanut enemmän kuin muutamia salaisuuksia Dianasta ja hänen yksityiselämästään ehkä hänen sukulaistensa katumuksen vuoksi. Sitten vuonna 2020 Burrell käänsi huomionsa edesmenneen prinsessan poikaan Harryyn. Ja kuten kävi ilmi, hänellä oli melkoinen tunnustus Sussexin herttuaparin avioliitosta Meghanin kanssa.
Burrellin yhteys kuninkaalliseen perheeseen juontaa juurensa myös vuosikymmenten takaa. Matkansa jälkeen historialliseen Buckinghamin palatsiin nuorena englantilainen kehitti todellisen ja ylläpitävän kiinnostuksen Britannian monarkiaan. Aikanaan tämä johtaisi erittäin arvostettuun työhön: kuningatar Elisabet II:n jalkamiehelle.