Hij heeft vijf jaar gezocht om de moeder van zijn geadopteerde kinderen te vinden, allemaal om een vraag te stellen
Dit is het verhaal van Katie Page, een vrouw die door de hel ging en terug voor haar 30ste verjaardag. Het begon allemaal met haar scheiding in haar vroege dertiger jaren, een ervaring die haar helemaal alleen in de wereld achterliet.

Het einde van een leven samen

Katie Page is geboren en getogen in Alabama, en in haar vroege dertiger jaren stond zij voor een begrijpelijk moeilijke uitdaging toen haar huwelijk op zijn eind liep. Door deze hartverscheurende mijlpaal voelde zij zich onmiskenbaar verloren in haar leven, aangezien haar dromen om een gezin te stichten in de nabije toekomst niet meer tot de mogelijkheden behoorden.

Katie was op zoek naar iets bevredigends en wist dat het tijd was voor een drastische verandering. Dit verlangen bracht haar ertoe naar een heel nieuw gebied te verhuizen, hoewel alles wat zij kende in Alabama was.
 

Het begin van een nieuw verhaal

Jackie vond dat ze het verleden moest loslaten en zich moest richten op een nieuw hoofdstuk in haar leven, wat haar ertoe bracht naar een nieuw gebied te verhuizen, ook al was alles wat ze kende in Alabama. In 2015 besloot ze dat soul searching haar zou helpen het juiste pad te vinden, en maakte ze uitzonderlijke veranderingen in haar leven. Hij had het geluk een uitstekende baan te vinden als manager geïntegreerde diensten bij GE Johnson, hetgeen een oplossing leek te zijn voor veel van de problemen die hij had met zijn verhuizing naar Denver, Colorado.

Met een nieuw huis en een geweldige nieuwe baan had Katie het gevoel dat ze de beste beslissing had genomen om opnieuw te beginnen. Het ruime huis met 4 slaapkamers dat ze had gekocht, had wel wat werk nodig, maar ze was van plan om zelf aan de slag te gaan.