5 Verbazingwekkende voordelen van banaan voor uw schoonheid
Als we het over bananenschillen hebben, waar denk je dan aan? Oude school grappen misschien? Nou, laat je vrienden niet struikelen en gooi die bananenschil zeker niet in de prullenbak. Het verlost je van je huidproblemen – ja, dat heb je goed gehoord!

De scrub bevat voedingsstoffen en antioxidanten die wonderen kunnen doen voor je huid. Van het behandelen van gezwollen ogen tot acne littekens, hier zijn 5 redenen waarom de gele peeling je nieuwe redder kan zijn als we het over je huid hebben. Dus maak je klaar!
 

1. Anti-verouderingseffecten.

Bananen, ook wel bekend als de botox van de natuur, bevatten rimpels bestrijdende voedingsstoffen die helpen ouderdomsvlekken te vervagen en de vorming van fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Samen met andere rimpelverminderende ingrediënten in de keuken, kan het de rijpere huid zacht voeden, exfoliëren en beschermen.

Wrijf de bananenschil over je huid en laat het 30 minuten of ‘s nachts zitten.
Was je gezicht en hydrateer.
Herhaal dit 3 keer per week.