Masker en bril: hoe voorkomt u het beslaan van de glazen
Het dragen van een masker is een gewoonte geworden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij zien ze in alle soorten, zoals chirurgische maskers, stofmaskers of professionele maskers, type FFP2 en FFP3. Iedereen die een bril draagt, weet echter maar al te goed dat het onvermijdelijke zal gebeuren: de glazen zullen beslaan.

Nu de temperaturen steeds kouder worden, is zelfs een korte onderbreking voldoende om u onmiddellijk in de “mist” te dompelen. En als uw bril beslaat, blijft het probleem bestaan tot u uw masker kunt afzetten.

Maar wanhoop niet, er zijn een paar tips om te voorkomen dat je bril beslaat met een masker.
Het is helemaal niet moeilijk om te voorkomen dat uw bril beslaat met een masker! We kunnen verschillende remedies proberen, meer of minder effectief.