9 Naturlige rettsmidler for å kvitte seg med maur og holde dem i sjakk




Se på nettet etter “måter å bli kvitt maur”, og de vil sannsynligvis vises side etter side med resultater, men hvilke fungerer og hvilke ikke? Det er ikke så lett å bestemme. Myrer er et vanlig husholdningsskadedyr som kan vises på benkeplaten uten varsel og når som helst på året. De kan være små, men de kommer i store mengder, så det er viktig å lære å bli kvitt maur i hjemmet ditt når du først legger merke til dem.

Spar deg selv for å søke blant annalene, og gi disse 8 billige, naturlige og vitenskapsbaserte rettsmidler et forsøk.




 

1. Eddik

Eddik er en svært effektiv naturlig avskrekkende mot maur. Det avbryter deres spor av feromoner og lukten bidrar til å forhindre at de kommer tilbake. Bland et forhold på 1 til 1 eddikvann i en sprayflaske (både eplecider og hvit eddik er tilstrekkelig). Rist løsningen og spray deretter langs stengene, dørkarmer, vindusrammer og benkeplater. Gjenta daglig eller etter behov. Eddik er et naturlig desinfeksjonsmiddel og en multi-overflate renere, så ikke nøl med å bruke denne sprayen i overflod.

Myrer hater lukten av eddik, og eliminerer sporene av lukt de bruker til å bevege seg. Pass på maurene en stund, og du vil se at de alle følger samme vei inn og ut av huset ditt. Hvis du fjerner luktsporene deres, vil det gi deg en stor fordel i kamp.