9 Naturläkemedel för att bli av med myror och hålla dem i schack




Leta online efter “sätt att bli av med myror”, och de kommer sannolikt att visas sida efter sida av resultat, men vilka som fungerar och vilka inte? Det är inte så lätt att bestämma. Myror är en vanlig inhemsk skadedjur som kan visas på din bänkskiva utan förvarning och när som helst på året. De kan vara små, men de kommer i stora mängder, så det är viktigt att lära sig att bli av med myror i ditt hem när du först märker dem.

Spara dig besväret med att söka bland annaler, och ge dessa 8 billiga, naturliga och vetenskapligt baserade rättsmedel ett försök.




 

1. Vinäger

Vinäger är en mycket effektiv naturlig avskräckande mot myror. Det avbryter deras spår av feromoner och lukten hjälper till att hindra dem från att återvända. Blanda ett förhållande på 1 till 1 vinägervatten i en sprayflaska (både äppelcider och vit vinäger är tillräckliga). Skaka lösningen och spraya sedan längs stavarna, dörrkarmarna, fönsterkarmarna och bänkskivorna. Upprepa dagligen eller efter behov. Vinäger är ett naturligt desinfektionsmedel och en multi-surface renare, så tveka inte att använda denna spray i överflöd.

Myror hatar lukten av ättika, och eliminera spår av lukt de använder för att flytta. Titta på myrorna ett tag, och du ser att de alla följer samma väg in och ut ur ditt hus. Om du tar bort deras lukt spår, kommer det att ge dig en enorm fördel i strid.