Verdens korteste kjendiser




Å være en kort kvinne betyr ikke å gi opp noe! Verdens korteste kjendiser som knapt når 1960-meteren har ikke funnet noen hindring for suksess. Mange av kjendisene vi kjenner virker høyere enn de egentlig er. Dette skyldes ofte hælene de bærer på den tiden, på grunn av deres stil når det gjelder dressing, selv påvirker vår oppfatning av deres høyde, noen av frisyrene som gjør dem ser fantastiske ut. Deretter vil vi se 10 av verdens korteste kjendiser.

Noen av dere kommer til å bli overrasket!




1. Shakira, mye kortere enn du tror

Den første av verdens korteste kjendiser er en av de mest internasjonale og lengst voksende stjernene av alle. Shakira, hans høyde på 1,57 m har ikke hindret ham i å nå toppen i sin musikalske karriere. Hun er for tiden gift med Gerard Piqué, en Barcelona-spiller som i tillegg til å ha en betydelig høydeforskjell, hun opprettholder også en 10-års aldersforskjell med ham. Dette gjør dem til et av de mest aldersforskjellede kjente parene.