Verdens korteste berømtheder
At være en kort kvinde betyder ikke at opgive noget! Verdens korteste berømtheder, der knap nok nå 1960 meter har fundet nogen hindring for succes. Mange af de berømtheder, vi kender synes højere end de egentlig er. Dette er ofte på grund af hælene de bærer på det tidspunkt, på grund af deres stil, når det kommer til dressing, selv påvirker vores opfattelse af deres højde, nogle af de frisurer, der gør dem til at se fantastisk. Dernæst vil vi se 10 af verdens korteste berømtheder.

Nogle af jer vil blive overrasket!
1. Shakira, meget kortere end du tror

Den første af verdens korteste berømtheder er en af de mest internationale og længst voksende stjerner af alle. Shakira, hans højde på 1,57 m har ikke forhindret ham i at nå toppen i sin musikalske karriere. Hun er i øjeblikket gift med Gerard Piqué, en Barcelona spiller, som ud over at have en betydelig højdeforskel, hun også fastholder en 10-årig aldersforskel med ham. Dette gør dem til et af de mest aldersdifferentierede berømte par.