Maailman lyhyimmät julkkikset
Lyhyenä naisena oleminen ei tarkoita luopuvansa mistään! Maailman lyhyimmät julkkikset, jotka tuskin saavuttavat 1960 metriä, eivät ole löytäneet mitään estettä menestykselle. Monet julkkikset, jotka tunnemme, näyttävät pitempiä kuin he todella ovat. Tämä johtuu usein kantapäistä, joita he käyttävät tuolloin, koska heidän tyylinsä pukeutumisen suhteen vaikuttaa jopa käsityksemme niiden pituudesta, jotkut kampauksista, jotka tekevät niistä uskomattomia. Seuraavaksi näemme 10 maailman lyhyintä julkkista.

Jotkut yllättyvät!
1. Shakira, paljon lyhyempi kuin luulet

Ensimmäinen maailman lyhyimmistä julkkiksista on yksi kansainvälisimmistä ja pisimpään kasvavista tähdistä. Shakira, hänen korkeutensa 1,57 m ei ole estänyt häntä pääsemästä huipulle musiikkiurallaan. Hän on tällä hetkellä naimisissa Barcelonan pelaajan Gerard Piquén kanssa, jonka kanssa hänellä on huomattava pituusero, mutta hän säilyttää myös 10 vuoden ikäeron hänen kanssaan. Tämä tekee heistä yhden ikäeroisimmista kuuluisista pareista.