8 maailman vaarallisinta kaupunkia: missä ei saa olla turisti
 

Vierailu maissa ja kulttuureissa, jotka ovat täysin erilaisia kuin sinun, on palkitsevaa. Matkustaminen ulkomaisille rannoille antaa sinulle laajemman kuvan ja ymmärryksen ihmiskunnasta. Mieti, kuka olet. Se voi muuttaa elämän. Maailmakin muuttuu jatkuvasti, joillakin alueilla on myös pitkä maine matkailijoiden turvattomina kohteina. Tarkista aina oman maasi matkaneuvontapalveluista ennen kuin lähdet minnekään. Joillakin alueilla ei ehkä ole omaa konsulaattia, suurlähetystöä tai diplomaattista tukea, jos tarvitset sitä. Tässä on 25 maailman vaarallisinta paikkaa, joissa on parasta olla olematta turisti juuri nyt.
1. Aleppo, Syyria
Aleppo oli aikoinaan Syyrian suurin kaupunki ja muinaishistorian, taiteen, kulttuurin, urheilun ja koulutuksen keskus. Kaupunki oli vuonna 2011 alkaneen Syyrian sisällissodan etulinjassa. Osa kaupungista oli piiritettynä monta vuotta. Kaupunki on korjaustöissä, osa evakuoidusta väestöstä palaa rakentamaan elämäänsä uudelleen. Syyria on kuitenkin edelleen sota-alue, eikä ulkomaalaisten ole turvallista matkustaa.Damascus city 

2. Kabul, Afganistan
Kabul on Afganistanin pääkaupunki ja mahdollisesti maailman korkein pääkaupunki. Tuolloin sen basaarit, palatsit ja puutarhat olivat reppureissulla. Kaupunki on nyt erittäin vaarallinen, erityisesti länsimaisille matkailijoille. Kaupunki on säännöllisten pommitusten, ratsioiden ja kidnappausten paikka.dangerous afghanistan