Hon sökte i fem år efter mamman till sina adoptivbarn, allt för att ställa en fråga




Det här är berättelsen om Katie Page, en kvinna som gick genom helvetet och tillbaka innan hon fyllde 30 år. Allt började med hennes skilsmässa i början av trettiotalet, en erfarenhet som gjorde att hon blev väldigt ensam i världen.

Slutet på ett gemensamt liv

Katie Page föddes och växte upp i Alabama, och i början av trettiotalet stod hon inför en svår utmaning då hennes äktenskap höll på att ta slut. Den hjärtskärande milstolpen gjorde att hon kände sig onekligen förlorad i sitt liv, eftersom hennes drömmar om att bilda familj inte längre var en möjlighet inom en överskådlig framtid.

Katie letade efter något som gav henne en större tillfredsställelse och visste att det var dags att göra en drastisk förändring. Denna önskan fick henne att flytta till ett helt nytt område trots att allt hon kände till fanns i Alabama.




 

Början på en ny berättelse

Jackie kände att hon behövde släppa det förflutna och fokusera på ett nytt kapitel i sitt liv, vilket ledde till att hon flyttade till ett nytt område trots att allt hon kände till fanns i Alabama. År 2015 bestämde hon sig för att själslig rannsakan skulle hjälpa henne att hitta rätt väg, och gjorde exceptionella förändringar i sitt liv. Han hade turen att hitta ett utmärkt jobb som chef för integrerade tjänster på GE Johnson, vilket verkade lösa många av de problem han hade med att flytta till Denver, Colorado.

Med ett nytt hem och ett bra nytt jobb kände Katie att hon hade fattat det bästa beslutet att börja om på nytt. Det rymliga huset med fyra sovrum som hon köpte hade kanske behövt en del arbete, men hon planerade att ta itu med projekten själv.