5 Banaanin hämmästyttävät edut kauneudellesi
Kun puhumme banaaninkuorista, mitä sinulle tulee mieleen? Vanhan koulukunnan tyylisiä vitsejä ehkä? No, älä kompastu ystäviisi äläkä todellakaan heitä banaaninkuorta roskakoriin. Se poistaa iho-ongelmat – kyllä, kuulit oikein!

Kuorinta sisältää ravinteita ja antioksidantteja, jotka voivat tehdä ihollesi ihmeitä. Tässä on 5 syytä, miksi keltainen kuorinta voi olla uusi pelastajasi, kun puhumme ihostasi, aina turvoksissa olevien silmien hoidosta aknearpeisiin asti.
 

1. Anti-aging-vaikutukset.

Banaanit, jotka tunnetaan myös luonnon botoxina, sisältävät ryppyjä torjuvia ravintoaineita, jotka auttavat häivyttämään ikääntymislaikkuja ja estämään juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Yhdessä keittiön muiden ryppyjä poistavien ainesosien kanssa se voi hellävaraisesti ravita, kuoria ja suojata kypsää ihoa.

Hiero banaanin kuorta ihollesi ja jätä se 30 minuutiksi tai yön yli.
Pese kasvot ja kosteuta.
Toista 3 kertaa viikossa.