5 fantastiske fordele ved banan for din skønhed
Når vi taler om bananskræller, hvad tænker du så på? Gamle skole vittigheder måske? Nå, men lad være med at snuble over dine venner, og smid bestemt ikke bananskrællen i skraldespanden. Det fjerner dine hudproblemer – ja, du hørte rigtigt!


Skrubben indeholder næringsstoffer og antioxidanter, der kan gøre underværker for din hud. Her er 5 grunde til, at den gule peeling kan være din nye redningsmand, når vi taler om din hud, lige fra behandling af hævede øjne til aknear. Så gør dig klar!
 

1. Anti-aldringseffekter.

Bananer, der også er kendt som naturens botox, indeholder næringsstoffer til bekæmpelse af rynker, der hjælper med at udviske alderspletter og forhindre dannelsen af fine linjer og rynker. Sammen med andre rynkefjernende ingredienser i køkkenet kan den nænsomt pleje, eksfoliere og beskytte moden hud.

Gnid bananskrællen over huden og lad den sidde på i 30 minutter eller natten over.
Vask dit ansigt og fugter det.
Gentag 3 gange om ugen.