6 vinkkiä, joiden avulla hiuksesi näyttävät siltä kuin olisit juuri jättänyt kampaajan
Kaikille naisille kampaajalla käyminen on tauko heidän stressaavasta arjesta. Sinun on aika tehdä asioita itse ja tuntea olosi hyväksi. Se on uudistumisen ja rentoutumisen tunne, varsinkin kun olet pesualtaassa ja asiantuntijoiden käsissä nauttien upeasta hieronnasta päänahassa kuuman veden alla. Salongissa käyminen on itseluottamuksen ruiske jokaiselle naiselle, koska kun lähdet sieltä, kaikki näyttää paljon paremmalta, aivan kuten kaikki hänen ympärillään.
Monet (elleivät kaikki) pitivät kampaajaa eräänlaisena psykiatrina. Kun emme voi hyvin, yksi asioista, joita aiomme tehdä mielialan muuttamiseksi, on muuttaa hiusten väriä tai hiustenleikkuuta, jota voimme katua myöhemmin (mutta on parasta keskustella siitä toisessa artikkelissa). Etkö tee muutosta hiuksissasi, kun olet surullinen? Ei puhuta kampaajastamme, joka useimmiten toimii psykologina kuunnellen ongelmiamme ja huolenaiheitamme.