9 Naturmedicin at slippe af myrer og holde dem i skak

Kig online for “måder at slippe af med myrer,” og de er tilbøjelige til at blive vist side efter side af resultater, men hvilke der virker, og som ikke gør? Det er ikke så let at beslutte. Myrer er en fælles indenlandske skadedyr, der kan vises på din bordplade uden varsel og på ethvert tidspunkt af året. De kan være små, men de kommer i store mængder, så det er afgørende at lære at slippe af med myrer i dit hjem, når du først bemærker dem.

Spar dig selv besværet med at søge blandt annalerne, og giv disse 8 billige, naturlige og videnskabsbaserede løsninger en prøve.
 

1. Eddike

Eddike er en meget effektiv naturlig afskrækkende mod myrer. Det afbryder deres spor af feromoner og lugten hjælper med at forhindre dem i at vende tilbage. Bland et forhold på 1 til 1 eddike vand i en sprayflaske (både æble cider og hvid eddike er tilstrækkelige). Ryst opløsningen og spray derefter langs rodapies, dørkarme, vinduesrammer og bordplader. Gentag dagligt eller efter behov. Eddike er et naturligt desinfektionsmiddel og en multi-overflade renere, så tøv ikke med at bruge denne spray i overflod.

Myrer hader lugten af eddike, og fjerne spor af lugt, de bruger til at flytte. Se myrerne i et stykke tid, og du vil se, at de alle følger den samme vej ind og ud af dit hus. Hvis du fjerner deres lugt spor, vil det give dig en stor fordel i kamp.