9 Luonnolliset korjaustoimenpiteet eroon muurahaisista ja pitämään ne loitolla
Etsi verkosta “tapoja päästä eroon muurahaisista”, ja ne todennäköisesti näkyvät sivu toisensa jälkeen, mutta mitkä toimivat ja mitkä eivät? Ei sitä ole helppo päättää. Muurahaiset ovat yleinen kotimainen tuhoeläin, joka voi näkyä työtasollasi ilman erillistä ilmoitusta ja milloin tahansa vuoden aikana. Ne voivat olla pieniä, mutta niitä tulee suuria määriä, joten on tärkeää oppia eroon muurahaisista kotonasi, kun huomaat ne ensimmäisen kerran.

Säästä itsesi vaivalta etsiä aikaisten joukossa ja kokeile näitä 8 halpaa, luonnollista ja tieteeseen perustuvaa korjaustoimenpidettä.
 

1. Etikka

Etikka on erittäin tehokas luonnollinen pelote muurahaisia vastaan. Se keskeyttää feromonien jäljet ja haju auttaa estämään niitä palaamasta. Sekoita suihkepulloon suhde 1-1 etikkavettä (sekä omenasiideri että valkoinen etikka riittävät). Ravista liuosta ja suihkuta sitten sauvoja, ovenkarvoja, ikkunankehyksiä ja työtasoja pitkin. Toista päivittäin tai tarpeen mukaan. Etikka on luonnollinen desinfiointiaine ja monipintainen puhdistusaine, joten älä epäröi käyttää tätä suihketta runsaasti.

Muurahaiset vihaavat etikan hajua ja poistavat hajun jäämiä, joita he käyttävät liikkumiseen. Tarkkaile muurahaisia jonkin aikaa, ja näet, että ne kaikki seuraavat samaa polkua sisään ja ulos talostasi. Jos poistat niiden hajujäljitteet, se antaa sinulle valtavan edun taistelussa.