De kortste beroemdheden ter wereld
Een kleine vrouw zijn betekent niet dat je iets moet opgeven! De kortste beroemdheden ter wereld, die nauwelijks 1,80 m lang zijn, hebben in hun lengte geen belemmering gevonden om succes te behalen. Veel van de beroemdheden die we kennen lijken langer dan ze in werkelijkheid zijn. Dit is vaak te wijten aan de hakken die zij op dat moment dragen, hun kledingstijl, die zelfs onze perceptie van hun lengte beïnvloedt, sommige van de kapsels die hen er geweldig doen uitzien. Hier zijn 10 van de kortste beroemdheden in de wereld.

Sommige zullen u verrassen!
1. Shakira, korter dan je denkt!

De eerste van ‘s werelds kortste beroemdheden is een van de kortste en meest internationale sterren van allemaal. Shakira’s lengte van 1,57 m heeft haar er niet van weerhouden de top van haar muzikale carrière te bereiken. Zij is thans gehuwd met Gerard Piqué, een speler van Barcelona met wie zij, naast een aanzienlijk lengteverschil, ook een leeftijdsverschil van 10 jaar met hem heeft. Dit maakt hen een van de beroemdheidshuwelijken met het grootste leeftijdsverschil.